Петя Буюклиева – артистична и различна в „Като две капки вода“

17:40, 12 фев 19 / Любопитно 25 1145 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Певицата с неподражаем стил в музикалните изпълнения и сценичното присъствие ще се присъедини към звездната осморка в новия сезон на „Като две капки вода“. „Жена на всички времена“, „Радостта като сълза“, „Понеделник сутрин“, „Понякога“ и „Бъди звезда“ са само част от знаковите парчета на Петя Буюклиева, която оставя сериозна следа в историята на българската поп, рок и джаз музика с поредица албуми и награди в различни категории.

„Като две капки вода" освежава и зарежда емоционално и неповторимо ефира! Страхотно е, че в седмото издание на това „шоу на шоата“ получих покана и влизам в кухнята, за да забъркам коктейли от различни образи, които Бутона на късмета ми е подготвил. Обичам предизвикателствата и смело ще скоча в това море от емоции и незабравими превъплъщения и изживявания. Кога, ако не сега! Очаквайте ме артистична, креативна и различна!“, разказва изпълнителката, която ще зареди шоуто с вълнуващи преобразявания.

„Участниците, които обявихме до този момент, са не само изключително разпознаваеми, но и със силна индивидуалност. Очакваме, че всеки един от тях ще остави своя почерк с автентични и неповторими образи“, споделя екипът на уникалното шоу за преобразявания.


Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама