Звездите на „Гласът на България“ ще се срещнат със своите фенове преди новото шоу

16:50, 11 фев 19 / Любопитно 25 924 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Седмица преди старта на най-гледаното музикално шоу у нас „Гласът на България“, треньорите Камелия, Михаела Филева, Иван Лечев и Графа, заедно с водещите Pavell & Venci Venc’ и V-Reporter-а Елина Марковска, ще се срещнат на живо с най-запалените фенове на предаването.

Звездите на „Гласът на България“ ще посрещнат своите почитатели на 16 февруари, от 13.00 до 15.00 ч. Заедно с тях, в първата по рода си среща, ще се включат и някои от най-любимите и успешни победители и участници от предишни сезони на шоуто. Ния Петрова, Виктория Динкова, Деница Караславова, Симеон Желязков и Рафаел Пашамов ще изпълнят на живо свои авторски песни, създадени след участието им в шоуто.

Освен шанса да се запознаят с любимите си треньори и водещи и да разберат повече за предстоящия сезон на предаването, феновете ще могат да се снимат на емблематичния червен стол, превърнал се в запазена марка на музикално шоу номер едно. За първи път феновете ще имат възможност да седнат на него на 16 и 17 февруари.

По време на срещата на 16 февруари първата си публична изява ще направи и новото попълнение в екипа на „Гласът на България“ – 23-годишната Елина Марковска, която ще бъде V-Reporter и трети водещ в Сезон 2019. Заедно с добре познатите лица – хип-хоп дуото Pavell & Venci Venc’, тя ще посреща треньорите, участниците и гостите на събитието.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама