Брадли Купър за дъщеря си и Ирина Шейк: "Това е чудото, за което винаги съм мечтал"

10:20, 08 фев 19 / Любопитно 25 1807 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Брадли Купър е олицетворение на идеалния баща вече една година след появата на дъщеря му Леа. Най-ценното признание, което 44-годишният атьор прави, е, че смята дъщеря си за необикновена. Той сподели това в шоуто на Опра Уинфри.

"Семейството промени живота ми. Дъщеря ни е невероятна", казва режисьорът на лентата "Роди се звезда". По негови думи дъщеря му прилича досущ на неговия баща. Чарлз Купър умира през 2011 г. от рак. Брадли продължава да тъжи по него, но Леа му помага да преживее чувството на загуба.

"Смятам, че детето ми и семейството ми - това е чудо, за което винаги съм мечтал. То разкри пред мен днешния ден и ми даде възможност да продължа да живея", казва актьорът. Докато споделяше това, Брадли непрекъснато хвърляше поглед към майката на Леа - 33-годишната Ирина Шейк, която подкрепяше любимия си по време на шоуто.

Двамата нямат официален брак, но това не пречи на чувствата им един към друг. Даже откровената "химия" между актьора и Лейди Гага не стана повод за раздор.

Ирина учи дъщеря им на няколко езика и често й пуска песни от руски анимационни филмчета. Брадли пък шеговито признава, че песента "Антошка" е най-добрата музика за любовна нощ.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама