Цветанов разговаря с представители на Националния демократически институт и Международния републикански институт

11:05, 07 фев 19 / Политика 25 1119 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов проведе работни срещи с директорите за Европа на Националния демократически институт Робърт Бенджамин и на Международния републикански институт Пол Маккарти.

По време на разговорите бяха обсъждани конкретни аспекти на двустранната дейност. Припомняме ви, че двете организации, заедно с европейските "Конрад Аденауер" и "Ханс Зайдел", редовно участват в обучителни програми и семинари на различните организации на ГЕРБ. В тази връзка Робърт Бенджамин информира, че Националният демократически институт планира провеждането на цикъл от семинари, предназначен за млади лидери от различни политически семейства, които ще бъдат обучавани по теми като "морал в политиката", "механизми за интегритет в гражданското общество" и други.

С Пол Маккарти от Международния републикански институт беше договорено участие в конкретни мероприятия на ГЕРБ в края на март и началото на април 2019 г. И в двата института председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов представи подготовката на партията за предстоящите избори за Европейски парламент, както и важността на следващите избори - за местни органи на властта през есента на същата година.

В утрешния ден ще се проведе Молитвената закуска с президента на САЩ Доналд Тръмп, в която освен заместник-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов участие ще вземат и председателят на ДПС Мустафа Карадайъ, депутатите Пламен Нунев (ГЕРБ) и Жельо Бойчев (БСП), зам.-министърът на спорта Ваня Колева, както и зам.-кметът на София Тодор Чобанов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама