Опра Уинфри и мъжът, който я подкрепя повече от 30 години, но остана в сянка

16:20, 04 фев 19 / Любопитно 25 1104 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Кралицата на шоубизнеса Опра Уинфри отпразнува през уикенда своя 65-годишен юбилей и взриви социалните мрежи, разбира се с нестандартното си решение за партито. Опра беше облечена в пижама, докато разнасяше табла с шотове текила за всички привилигировани гости на празника си.

Опра е в светлините на прожекторите няколко десетилетия и безспорно е име в журналистиката и шобизнеса, което ще остане иконично, но личният й живот винаги е бил в сянка.

Когато Опра Уинфри изнася своята силна реч при получаването на наградата Cecile B. DeMille за постижения през целия живот на наградите “Златен Глобус“ през 2018 г., всички погледи бяха насочени към нея, включително и този на дългогодишния ѝ партньор Стедман Греъм.

Неговата подкрепа и любов към жената Опра, а не медийния магнат г-жа Уинфри, никога не отслабва, дори и след като слуховете, че Уинфри може да се кандидатира за президент през 2020г. се засилват. “Всичко зависи от хората”, казва Греъм, в отговор на въпроса дали Уинфри ще се кандидатира. “Тя вероятно ще го направи”.

Въпреки това, да живееш дълги години с толкова силна жена като Уинфри има известни предизвикателства. По време на тяхната 32–годишна връзка, двойката трябва да опровергава слухове за раздяла, скандал с изневяра и др. Партньорите, които не са сключвали брак, пазят личния си живот, но ето хронология на връзката им с нейните плюсове и минуси, които те споделят през годините.

Подробности за връзката на Опра и Стедман четете тук.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама