Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм срещу Идрис Елба в „Бързи и яростни: Хобс и Шоу“

14:20, 04 фев 19 / Любопитно 25 1587 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

„Бързи и яростни: Хобс и Шоу“ (Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw) излиза на голям екран на 2 август. Два от най-колоритните образи от изключително популярната и успешна поредица Бързи и яростни – Люк Хобс и Декард Шоу неохотно поемат опасна самостоятелна мисия, залогът за която е бъдещето на човечеството.
 
В ролите на лоялния агент на Американската служба за дипломатическа сигурност Хобс и изпадналия в нелегалност, бивш агент на британските елитни войски Шоу се завръщат световните екшън звезди Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм.

Силният антагонизъм, изразен във вербални нападки и физически сблъсъци между Хобс и Шоу, не стихва още от момента, в който двамата се изправиха един срещу друг в „Бързи и яростни 7“. Сега обаче те са принудени да работят в екип, за да заловят и неутрализират единствения човек, по-лош от тях самите – кибернетично усъвършенствания анархист и терорист Брикстън (Идрис Елба).

Надхитрявайки Хейти Шоу (Ванеса Кърби) - блестящ агент на МИ-6 и сестра на Декард Шоу, Брикстън заплашва да предизвика световен хаос, като разпространи опасна биологична зараза, която може да промени човечеството завинаги.

След осем филма, докарали световни приходи от близо 5 млрд. долара, с „Бързи и яростни: Хобс и Шоу“ обичаната от милиони фенове главозамайваща екшън поредица „Бързи и яростни“ бележи първия си самостоятелен филм и отваря нова глава в историята, като отпраща действието по цялото земно кълбо – от Лос Анджелис до Лондон и от токсичния пущинак на Чернобил до екзотичната красота на Самоа.

Режисьор на „Бързи и яростни: Хобс и Шоу“ е Дейвид Лийч („Атомна блондинка“, „Дедпул 2“), по сценарий на Крис Морган („Бързи и яростни“). Продуценти са Нийл Х. Мориц и Хирам Гарсия.
 
„Бързи и яростни: Хобс и Шоу“ идва в кината и IMAX на 2 август.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама