Биков към БСП: Не знаете как да работите с компромати

12:05, 31 яну 19 / Политика 25 1591 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"Вие работите с компромати, но не знаете как да го правите, което говори за тежка некадърност", заяви народният представител от ГЕРБ Тома Биков в декларация от името на парламентарната група, цитиран от БГНЕС.

Биков защити министъра на културата Боил Банов след оповестената за него информация от депутата от БСП Елена Йончева, която го обвини за участие в корупционен скандал при строежа на столичното Ларго.

Според Биков информацията, изнесена от Йончева е просто компромат, чийто източник са хора, намиращи се „на границата на криминалния контингент“. „ОПГ за изнудване на хора в различни държавни институции и това ще стане ясно. Тогава ще ви питаме какви ги вършите вие, срещайки се с такива хора“, обърна се той към БСП.

„Този компромат не се различава много от останалите компроматни атаки, които проведохте през г-жа Йончева. Не знам с какъв акъл тя ви се връзва да я употребявате по този начин“, допълни още Биков.

Според него целта на БСП е да вкара ГЕРБ в „черна кампания“ за предстоящите европейски избори. „Да влезем всички заедно в калта, да се овъргаляме хубаво, да си похабим хората от едната и от другата страна, защото в тази кампания чисти хора няма да останат. Накрая да плеснете с ръце и да се опитате да управлявате държавата, която сте готови да докарате до разпад. Само и само г-жа Нинова да си постигне детската мечта и да стане министър-председател“, продължи да контраатакува Биков.

Той бе категоричен, че в от опозицията твърде много са се увлекли в действията си и ще платят съответната политическа цена за това.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама