Джони Деп пристигна в Белград с двама готвачи

17:30, 30 яну 19 / Любопитно 25 1250 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Холивудският ас Джони Деп изненадващо пристигна в Белград за снимките на филма „Минимата“, за който ще скочи в кожата на прочутия военен фотограф Юджийн Смит.

55-годишнят актьор е настанен в луксозен пентхаус в петзвездния хотел „Метропол“, като разполага със самостоятелен вход в комплекса, издават от екипа на продукцията. Пентхаусът е на две нива с прекрасен изглед към центъра и разполага с три бани. Служителите на хотела нямат никакъв достъп до жилището му. Деп не е имал специални изисквания за престоя си, но е довел със себе си екип от асистенти и двама готвачи.

Първите снимачни дни ще са проведат в специално изградени хангари, разположени около реките Дунав и Сава. Ще се снима на няколко локации, а заради метеорологични условия ще има и студийни снимки, тъй като действието на лентата се развива в Япония и САЩ.

Шефът на филмовата къща Work in Progress Александър Тадич, който е един от продуцентите на филма, заяви, че Деп ще остане в сръбската столица точно шест седмици.

„Джони Деп разполага с професионален екип от асистенти, които ще се грижат за всичко, от което има нужда.

Над 10 охранители ще го придружават, докато продукцията сменя локациите.
След Сърбия снимките ще продължат в Черна Гора. Филмът ще удари клапа в градчето Тиват, а локациите са островът на цветята и природния парк Зупа“, сподели още Тадич.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама