Кой е младият мъж до Селин Дион?

17:20, 29 яну 19 / Любопитно 25 3872 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Певицата Селин Дион и младият й нов партньор Пепе Муньос привлякоха вниманието по време на ревюто на Alexandre Vauthier на Седмица на модата в Париж.

Двойката не за първи път се появява в обществото. По време на концерти те впечатляват зрителите със страстните си пируети. 50-годишната Селин и 34-годишният Пепе са не само влюбени, но и колеги – той работи като танцьор в групата й.

Дълги години изпълнителката беше обвързана с Рене Анжелил, който я забелязва, когато тя е на 12, а той е на 38, и й помага да направи кариера. През 2016 г. Рене почина от рак.

Селин Дион отвърна на коментарите за връзка със значително по-младия танцьор. Тя го нарече "най-добрия ми приятел" и каза, че не може да разбере какъв е този засилен интерес по негов адрес.

"Да, има друг мъж в живота ми, но той не е Мъжът в моя живот. Ние сме обвързани като приятели и нека не смесваме нещата. С него сме най-добри приятели. Прегръщаме се, понякога си държим ръцете, когато излизаме и хората го виждат. Имам предвид, че той ми подава ръка, когато излизам", казва Дион.

Певицата допълни, че не се ядосва на мнението на хората, че е продължила напред след смъртта на съпруга си, защото Пепе е "хубав" и е нейният "най-добър приятел".

Кой е Пепе Муньос?

От дете е запален по танците. През 2002 г. изкарва едногодишен курс по танци в Куба. Обучавал се е и в лятната школа на Кралския балет в Лондон.

В началото на кариерата си печели пари, танцувайки по улиците на Мадрид, където през 2003 г. го забелязва "ловац на таланти" и му предлага да се яви на няколко кастинга. В крайна сметка получава роля в мюзикъла „Котките“, когато е на 18 години.

През 2010 г. Пепе излиза с известната испанска телевизионна водеща Паула Васкес. Тя също е по-възрастна от Пепе – с 11 години.

Пепе Муньос е не само талантлив танцьор, но и добър художник. Той е запален по модата и често рисува модни ревюта. Негови ескизи са публикувани във Vogue.

За връзката между Селин Дион и Пепе се заговори през 2017 г. - през лятото певицата гастролираше по Франция и наблюдателните французи, които са на „ти“ с любовта, веднага уловиха искрата на страстта, която прехвърчаше между двамата на сцената. Веднага след това пресата започна да вади гръмки заглавия, но представителите на двамата отричат информацията.

След година Селин и Пепе отново са засечени заедно на Седмица на модата в Париж, но вече не крият чувствата си. На ревюто на Alexandre Vauthier Муньос страстно прегръща Дион и грижовно и оправя деколтето.

Снимки на новата звездна двойка вижте тук.

Ключови думи
Напишете коментар
Коментари: 1
1 mavyBully 14:11, 12 юни 23

5 absolute benefit; HR, 0 priligy over the counter usa

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама