Неймар остава вън от мача между ПСЖ и "Ман Юнайтед"

14:50, 28 яну 19 / Спорт 25 1152 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Звездата на "Пари Сен Жермен" Неймар най-вероятно ще пропусне гостуването на своя тим на "Манчестър Юнайтед" в първия мач от осминафиналите на Шампионската лига на 12 февруари.

Такива опасения изрази треньорът на парижани - Томас Тухел. "Твърде рано е да говорим за дата за възможното му завръщане. Трябва да изчакаме поне седмица, след като започне лечението. Едва тогава ще можем да сме по-точни. Така казано, не е тайна - ще бъде много трудно", притеснен е германецът.

Бразилецът получи контузия по време на победата на неговия тим над "Страсбург" в мач от турнира за Купата на Франция. Неймар излезе принудително в 62-ата минута, след като почувства болка в десния глезен.

През март 2018 г. играчът на френския шампион претърпя операция заради подобна травма на същия крак, която го извади от терените за 3 месеца, като под въпрос беше и участието му на световното първенство в Русия.

След мача срещу "Страсбург" от ръководството на парижани изразиха опасение, че острите влизания на противниците им са били с цел той да бъде отново контузен.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама