Съд изпрати Алек Болдуин на курс за контрол на гнева

12:20, 24 яну 19 / Любопитно 25 1130 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Манхатънски съд постанови американският актьор Алек Болдуин да премине курс за контрол на гнева, след като при спор за паркомясто през ноември миналата година, той удари друг паркиращ, съобщиха световните агенции, цитирани от БТА.

Шейсетгодишният актьор, известен с превъплъщенията си в ролята на Доналд Тръмп в телевизионното комедийно шоу "На живо в събота вечер", се призна за виновен и бе осъден за хулиганство.

Съдът реши Алек Болдуин да плати глоба от 120 щатски долара и да премине през споменатия курс, след което отново да се яви в съда на 27-ми март.
 
Болдуин беше арестуван на 2-ри ноември миналата година заради инцидента с мястото за паркиране. Тогава беше обвинен за хулиганство, а на 26-ти ноември беше призован и се яви в съда. Тогава актьорът отрече обвиненията.

"Обикновено не коментирам толкова колосално скалъпени неща като днешната история," написа в Twitter той след инцидента. "Твърдението, че съм ударил някого с юмрук, заради място за паркиране, е невярно. Искам да заявя това най-официално".  
 
Алек Болдуин получи награда Еми през 2017 година за комичните си превъплъщения в ролята на американския президент Доналд Тръмп в телевизионното шоу.

Актьорът е известен с избухливия си характер. През 2014 г. бе съдебно призован заради разправия с полицай в Ню Йорк, а през 2011 г. бе свален от самолет, защото отказал да изключи телефона си.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама