Роналдо вбеси социалните мрежи заради селфи

16:20, 23 яну 19 / Любопитно 25 1407 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Селфи, направено от частния самолет на осъдения Кристиано Роналдо, взриви социалните мрежи.

Ухиленият португалец си пусна снимка в социалните мрежи от своя луксозен частен самолет на връщане от Мадрид в Италия, докато футболните фенове със свити сърца очакват вести за аржентинския нападател Емилиано Сала, за когото има опасения, че е загинал в самолетна катастрофа при полет между Франция и Уелс.

Малкият аероплан изчезна някъде в Ламанша, а неговите последни гласови съобщения към приятелите му да изпратят някой да го открие, разтърсиха публиката.

Точно в такъв момент Роналдо реши да покаже лукса в собствения си самолет, а към снимката той сложи три емотиконки - ухилена, на самолетче и с вдигнат палец. "Това не е денят за този туит. Наистина не е", написа Линекер и добави: "Сигурен съм, че той (Роналдо) го е пуснал без да знае (за Сала), но може би някой трябваше да го информира", съобщава Канал 3.

Сала се връщаше от Франция, където отиде да се сбогува с досегашните си съотборници от Нант след трансфера му в уелския Кардиф Сити. Самолетът "Пайпър Малибу" едва излетял, а аржентинецът се обадил на баща си колко много се страхува от полета.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама