Борисов: Коалицията си работи прекрасно

14:05, 23 яну 19 / Политика 25 1211 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"Сутринта имахме Министерски съвет – прекрасно си работи коалиция". Това каза премиерът Бойко Борисов пред журналисти в Димитровград, където присъства на откриването на нов завод за малки осветителни тела за автомобилната индустрия.
 
„Всяка политическа партия си има нейните лидери, те си имат своя политика и си я развиват. Важното е това да не пречи на общата работа на правителството, а то не пречи“, коментира още Борисов, като допълни, че напрежението в малката коалиция не се отразява и на инвестиционния климат в страната.
 
„Това е най-важната политика - повишаване на доходите, работните места и високотехнологични производства“, посочи още премиерът.
 
„Искам да поздравя инвеститорите, защото това е едно много високотехнологично предприятие, всичко е роботизирано. Предвижда се още 400 работници да назначат и да доразвият целия завод. Те си подготвят и обучават си работниците, които са от Хасково и Димитровград. На такива заводи се радвам, защото те създават БВП, създават работни места“, каза още Борисов.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама