Крис Браун е пуснат от ареста в Париж след обвинения в изнасилване

08:40, 23 яну 19 / Любопитно 25 1138 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Американският певец Крис Браун, който бе арестуван в понеделник в Париж с още двама души по подозрение в изнасилване, е бил освободен от полицейския арест късно снощи, съобщиха от прокуратурата на Париж. Случаят все още се разследва, допълниха от там.

Браун, неговият бодигард и негов приятел, бяха задържани, след като 24-годишна жена се оплака, че е била изнасилена в апартамент на певеца в хотел "Мандарин Ориентал" в нощта на 15 януари. Жената твърди, че е срещнала мъжете в нощно заведение в Париж по-рано същата вечер.

В публикация на страницата си в Instagram късно снощи певецът категорично отхвърли тези обвинения. "Искам да стане пределно ясно...това не е вярно. Това е толкова непочтително за моята дъщеря и моето семейство и е против моя характер и морал!!!!", е написал 29-годишният Крис Браун.

Носителят на "Грами" е имал проблеми със закона и в миналото, припомня Ройтерс. През 2009 г. той призна, че е извършил физическо насилие над тогавашната си приятелка Риана. През 2016 г. Браун бе арестуван в Лос Анджелис, след като жена се оплака, че насочил срещу нея пистолет, припомня Ройтерс.

Присъдата за изнасилване във Франция е 15 години затвор, отбелязва агенцията.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама