Очаква ли Майли Сайръс бебе?

10:20, 22 яну 19 / Любопитно 25 1379 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Очаква ли певицата и актриса Майли Сайръс първото си дете? Този въпрос се завъртя в клюкарските колонки след публикация в австралийско издание, че със съпруга й, актьора Лиъм Хемсуърт, очакват бебе.

Изданието дори посочи, цирайки свой източник, че Лиъм се е обадил на роднините си, за да им съобщи, че ще става татко. Според информация на "Мирър" Майли и съпругът й ще имат момиченце и обмислят да се преместят в Австралия, където да го отгледат.

Спекулациите се появиха след снимка на Майли, на която певицата е с широка шарена риза. В действителност слухове, че певицата е бременна се появяват периодично и в минали години, който певицата не винаги коментира. Сега обаче изпълнителката на хита "Wrecking Ball" побърза да опровергае набиращия сила слух.
 
Тя публикувала издържан в шеговит тон пост в Twitter, отричайки, че с Хемсуърт ще стават родители. 26-годишната Майли качи в социалната мрежа и закачливи снимки, в които главен герой е ... яйце.

Сайръс и 29-годишният Лиъм Хемсуърт се ожениха през декември миналата година в дома им в Тенеси, след като в продължение на близо десет години периодично се събираха и разделяха.

Преди време в свое интервю за списание "Глемър" самата Майли призна, че през 2019 г. се вижда "женена с деца".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама