В София се провежда традиционното сватбено изложение

17:38, 19 яну 19 / Любопитно 25 1276 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

За 11-а поредна година в София се провежда най-голямото сватбено изложения в България, предаде bTV.

Деколте тип „лодка”, корсети и голо рамо са сред акцентите в тенденциите при сватбените рокли тази година. Изложението под наименованието Balkanica Wedding & Honeymoon Expo се провежда този уикенд в столицата, 19 и 20 януари. Изложението започна днес в 11:00 часа. Най-голямото сватбено изложение в страната се организира от „Експолайн“ ООД – Анета Пени и Ирини Батзака.

Акцентът тази година ще бъде представянето на мароканска сватба с любезното съдействие на Посолството на Мароко в София. Посетителите ще могат да видят уникални ръчно изработени сватбени кафтани, съчетани с бижута и да се докоснат до културата и традициите на тази екзотична страна. Новите колекции булчински рокли ще бъдат представени от осем известни марки и утвърдени модни дизайнери като „Алегра“, Alfa BridesBridal House, модна къща „Блинк“ с дизайнер Ради Лазрова,MilleBridal, LoveBridal, VictoriaBridal, Ирина Сардарева и „Къща на шапките“, модна къща „Одета“.

 

 

От компанията споделят, че по-смелите младоженци могат още в дните на изложението да организират сватбата си, като ще могат да се възползват от уникални отстъпки.

 

 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама