„Бригада Нов дом“ помага на самотни майки в новия си сезон

19:40, 16 яну 19 / Любопитно 25 1009 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Четвъртият сезон на „Бригада Нов дом“ отваря нови хоризонти на самотни майки. От 28 февруари Мария Силвестър и бригадата на Влади Караджов ще променят не само домовете, но и живота на още 14 български семейства в тежко положение.

Всеки четвъртък Мария Силвестър и майсторите ще влизат в неприветливите и разрушени къщи на самотни майки, за да ги превърнат в истински домове за техните деца. Но те няма да спрат до тук, а ще променят и живота на смелите жени като им върнат самочувствието и вярата в новото начало.

В четвъртия сезон на „Бригада Нов дом“ още 14 семейства ще получат втори шанс в комплект с нови, красиви и уютни жилища. По традиция, неуморните майстори на Влади ще върнат усмивките на многодетни дами с драматични истории и деца в неравностойно положение като им подарят мечтаните стаи и нови мебели след само 5 дни. Докато текат преобразяващите ремонтни дейности, Мария ще се погрижи те да осъществят и дълго отлагани цели, които ще им дадат нови възможности за реализация.

„Като баща знам, че средата, в която растат и живеят децата, е много важна за това какъв е техният светоглед. Затова ние в „Бригада Нов дом“ приемаме като лична кауза подмяната на отчаянието с надежда, премирението - с решителност, срамът - с гордост. Целият ни екип искрено желае децата на България да имат нужните условия, за да се превърнат в пълноценни членове на обществото. Затова даваме всичко от себе си да подкрепим техните майки, изпаднали в трудно положение, за да имат по-малко грижи и да отделят повече внимание на малките“, коментира Влади Караджов.

„Красотата и хармонията възпитават! Ние заставаме до тези жени, за да им помогнем да се изправят на крака и да направят първата стъпка към един по-хубав свят за своите деца“, категорична е Мария. „Затова се огледайте около себе си! Винаги можете да помогнете на някого!“, призовава красивата водеща.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама