Селена Гомес се завърна в социалните мрежи с благодарност към феновете

14:20, 15 яну 19 / Любопитно 25 1102 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Певицата Селена Гомес се завърна в социалните мрежи, за да благодари на феновете си за подкрепата, съобщи Контактмюзик. Тя честити новата година на последователите си и написа, че се гордее със себе си, защото се е откъснала от светлината на прожекторите, за да обърне по-голямо внимание на психичното си здраве.

26-годишната звезда не се беше изявявала в социалните мрежи от септември. През октомври Селена Гомес влезе в клиника заради "емоционален срив" след няколко престоя в болница. Певицата има много здравословни проблеми, защото страда от лупус и дори трябваше да й трансплантират бъбрек през 2017 г.

"Мина известно време, откакто сте чували нещо от мен, но исках да пожелая на всички честита нова година и да ви благодаря за любовта и подкрепата. Миналата година определено беше година за самоанализи, предизвикателства и израстване. Именно предизвикателствата показват на човек кой е и какво може да преодолее. Вярвайте ми, не е лесно, но се гордея с човека, в когото се превръщам и гледам към предстоящата година. Обичам ви всички" - написа Селена Гомес.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама