Изгониха Кание Уест от програмата на Коачела

21:00, 14 яну 19 / Любопитно 25 1586 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Броени дни, след като от култовия калифорнийски фестивал Коачела обявиха хедлайнърите за следващото си издание, стана ясно, че Кание Уест е отпаднал от списъка в последния момент. Два дни преди разпространяването на съобщението до медиите относно програмата на музикалния форум, обясняват представители на Коачела, рапърът се обадил със странни прищявки, сред които – построяването на специален купол за участието му в средата на територията, отредена за събитието.

Дизайнът на съоръжението трябвало да бъде поверен на партньора на Уест – Джон Макгуайър. Отговорът на Коачела не закъснял, пишат от The Hollywood Reporter. В него организаторите обяснили, че изграждането на купола е невъзможно да бъде осъществено в рамките на 4 месеца, още повече, че подобен ход би довел до премахването на химическите тоалетни на терен. Това вбесило съпруга на Ким Кардашиян, който изригнал, че е човек на изкуството, на който не би следвало да му се налага да мисли за преносими тоалетни.

Заради организационните различия, Уест окончателно отпаднал от програмата на Коачела и в крайна сметка тон за песен вместо него пред меломаните ще даде Ариана Гранде. Припомняме, че с участие във фестивала като диджей ще се разпише и актьорът Идрис Елба. Двуседмичният форум, който се провежда ежегодно в Южна Калифорния, ще се състои тази година в уикендите от 12 до 14 април и от 19 до 21 април.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама