Лесни начини да изглеждаме по-млади

14:30, 12 яну 19 / Любопитно 25 1353 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Има ценни хитринки, които ще ви помогнат да се сдобиете с по-младежко излъчване. От Elle разкриват кои са те.

Не на тежкия грим

Ако искате да изглеждате по-млади, не посягайте към тежките гримове, особено към плътния фон дьо тен. За свеж и подмладен вид си правете по-лек макиаж. Оставете по-драматичната визия само за специални поводи.

Прическата е важна

Заложете на коса, прибрана в конска опашка. Тази прическа всъщност подчертава скулите, като опъва кожата около очите и придава по-младежки вид на лицето. Освен това конската опашка винаги изглежда добре оформена. Небрежният висок кок също е удачно решение.

Използвайте хайлайтър

Освен че той е част от всяка грим визия, хайлайтърът придава и момичешко излъчване на лицето. Нанасяйте го под околоочния контур, а за да повдигнете лицето оптически нанесете малко количество и върху най-високата точка на скулите.

Устни в неутрален цвят

Червилата в телесен цвят и прозрачните гланцове правят устните по-обемни. Избягвайте тъмните червила, които придават строго излъчване и състаряват лицето.

Плътни вежди

Веждите играят важна роля в излъчването и затова е важно да са добре поддържани и красиви. Нищо не състарява повече една жена от тънките вежди. Разбира се, това не означава да не ги скубете, просто го правете само там, където е необходимо. Препоръчваме ви да използвате и подходящ молив за вежди, с който да запълните празните места между косъмчетата.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама