Лейди Гага с диаманти за 5 млн. долара на наградите "Златен глобус"

18:15, 07 яну 19 / Любопитно 25 1324 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Лейди Гага съчета синята си рокля на "Валентино", която носеше на церемонията по връчването на наградите "Златен глобус", с диаманти на Тифани за пет милиона щатски долара, съобщи Контактмюзик.

Певицата и актриса, която получи "Златен глобус" за 2019 година за песента "Shallow" във филма "Роди се звезда", бе избрала изработената специално за нея огърлица "Аврора", за да придаде блясък бледосинята си рокля и вдигната на кок коса в същия цвят. Модните съветници на певицата - Том Ирбаут и Сандра Амадор решиха, че колието ще събере погледите на откриването на церемонията по връчването на годишните награди "Златен глобус". Огърлицата се състои от 300 диаманта, а акцентът е върху крушообразен едър диамант в средата. В допълнение, 32-годишната певица носеше обеци и три гривни от платина и диаманти - на стойност 115 000 долара, предаде БТА.

"Огърлицата "Аврора" на Тифани е специално изработена за Лейди Гага и за днешните "глобуси" и перфектно улавя величественото излъчване на нейната рокля.

"Какво може да бъде по-подходящо освен тази изящна изработка, носеща името на богинята на зората и на плеяда от звезди, за ознаменуване на чудесната работа на Лейди Гага в "Роди се звезда"?, попита риторично Амадор.

Когато репортерката на Контактмюзик показа на певицата снимка на Джуди Гарланд - изпълнителка на главната роля във филма "Роди се звезда" от 1954 година - с подобна бледо синя рокля, Лейди Гага се изненада и настоя, че не е целяла прилика с Гарланд.

"Тя е прекрасна. А моята рокля е творение на Валентино за мен. Съвпадението е наистина специално, липсват ми само ръкавиците. Благодаря, че ми показахте тази снимка. Това направи вечерта ми уникална," сподели Лейди Гага.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама