Will.i.am написа готварска книга за вегани

13:20, 05 яну 19 / Любопитно 25 1271 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Will.i.am от Black Eyed Peas се готви да публикува своя собствена готварска книга за вегани, след като животът му се промени благодарение на диета, която изключва консумацията на месо и млечни продукти.
Известният музикант, певец и продуцент възнамерява да публикува готварска книга, след като отслабна, ставайки веган. Треньорът в телевизионното шоу "Гласът на Великобритания" иска да вдъхнови други хора да отслабнат, отказвайки се от консумацията на месо и млечни продукти, и е готов да представи любимите си рецепти пред света.

"Написването на книга е приятно и не изисква големи усилия, а тя може да помогне на много хора", сподели изпълнителят на хита "Where is the Love?".

Друг треньор в същото шоу, певецът Оли Мърс намекна, че книгата може да бъде озаглавена Black Eyed Peas, на името на бандата на will.i.am.

Тя може да бъде озаглавена Black Eyed Peas - в това название се говори за зеленчуци
каза шеговито Мърс. 
"Когато минах медицински преглед, лекарят ми отбеляза, че имам високо ниво на холестерола, високо кръвно налягане и че ще ми бъдат предписани лекарства", сподели Will.i.am.

Тогава си казах: "Лекарства? Аз съм 42-годишен.
Защо да приемам лекарства, каквито са предписани на чичо ми? Той е прехвърлил 60-те. Бяха нужни 10 дни, за да сваля нивото на холестерола. Отслабнах и намаля кръвното ми налягане", ", допълва той.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама