Реакция от НОВА: Няма промяна в позицията на Дидие Щосел

19:20, 29 дек 18 / Общество 25 1146 Topnovini

След публикациите в ТОПНОВИНИ и други медии за кадровите промени в Нова телевизия от медията преди минути изпратиха официално уточнение, което публикуваме, запазвайки оригиналния правопис:

Във връзка с публикувания материал „Рокади в Нова: виж какво се случва с телевизията!“ във Вашата медия, бих искала да внеса следните уточнения:

В Нова телевизия няма кадрови трус, а промени, свързани с  вътрешно преструктуриране и преразпределяне на отговорности. Стандартна практика е отговорността за управлението в големите компании да се разпределя между няколко топ мениджъри.

Няма промяна в позицията на Дидие Щосел и изпълняваните от него функциите като Главен изпълнителен директор на Нова Броудкастинг груп и вицепрезидент на Борда на директорите.

За новините информационните предавания и публицистичните програми отговаря Вяра Анкова като генерален директор „Информация“.

Редакцията на ТОПНОВИНИ е длъжна да уточни, че в нито един момент не е твърдяла в материала си, че има "кадрови трус". Нещо повече - цитирахме колегите от "24 часа", които допълват, че Щосел на практика запазва позицията си. Информация, която те промениха на сайта си, вероятно след подобно уточнение.

Като цяло, при подготовката на материала си ние се позоваваме на източниците си в медията и съобщеното от тях. Без да коментираме преструктурирането на върха в НОВА, смятаме за редно при такива промени да има и адекватна и навременна официална информация от компанията.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашия коментар беше успешно пуликуван!
Ключови думи