Звездите, които станаха родители през 2018-а

19:00, 30 дек 18 / Любопитно 25 1692 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

През 2018-а много звездни двойки увеличиха семействата си с наследници. Ето някои от известните личности, които станаха родители.

Кайли Дженър и Травис Скот

Двойката се радва на момиченце, родено на 1 февруари. Кайли до последно пази бремеността си в тайна и тя едновременно съобщи в социалните мрежи, че е бременна и че е родила, въпреки че преди това имаше доста спекулации относто тази „тайна“ на звездата.

Дуейн Джонсън „Скалата“ и Жасмин

Актьорът стана баща за трети път през април и отново на момиче. Малката наследница носи името Тиана Джия Джонсън и още в първите си мигове на бял свят бе видяна от милиони хора в социалните мрежи.

Ева Лонгория и Хосе Антонио Бастон

Лонгория и съпругът й Хосе Антонио Бастон посрещнаха първото си дете през юни – момченце на име Сантяго Енрике. Тя разкри новината в Instagram пост, под който заваляха радостни коментари на близки и фенове на актрисата.

Ким Кардашиян и Кани Уест

Двамата приветстваха третото си дете на 15 януари. Бебенцето се появи на бял свят, благодарение на сурогатна майка. Ким и Кание изказаха в социалните мрежи благодарности на „помощниците“ за третото им детенце.

Кейт Мидълтън и Принц Уилям

Кейт роди момченце на 23 април. Новото попълнение на кралския дворец се казва Луис и е пети по линията на трона след 4-годишния принц Джордж и 2-годишната принцеса Шарлот.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама