Сандра Бълок има интересно предложение за водещ на Оскарите

16:20, 19 дек 18 / Любопитно 25 1120 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Сандра Бълок
Сандра Бълок

Популярната холивудска актриса Сандра Бълок излезе с интересно предложение за водещ на церемонията по раздаване на наградите Оскар догодина, след като комикът Кевин Харт се отказа, съобщи Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Екранната любимка предложи актьорите и актрисите, присъстващи на церемонията, да бъдат извиквани на сцената на случаен принцип и те да изчитат от аутокюто имената на номинираните и наградените.

"Така отпада нуждата от водещ, а всеки колега от актьорската гилдия няма да има никакъв проблем да поеме част от функциите му", уверена е  звездата от "Скорост".

Сандра Бълок, която е носителка на Оскар за ролята си в "Сляпата страна", вижда дори и някои предимства в нейното предложение.

Колегите ѝ ще могат не само да четат от аутокюто, но и да импровизират. "Щом си актьор - действай и се справи с положението!", коментира холивудската прима.

Актрисата призна, че няма да може да присъства на церемонията за раздаването на Оскар-ите на 24 февруари, но ако беше в залата и нейната идея бъде одобрена, тя с удоволствие би играла и ролята на водеща.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама