Защо не трябва да ядем в самолета?

17:20, 18 дек 18 / Любопитно 25 1134 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Частният пилот Ранди Джоунс обясни защо храненето в самолета е опасно за здравето. По неговите думи по време на почистването на отпадъците и боклука от предишния полет персоналът не сменя ръкавиците си, когато започва да опакова храната за нови пътници, информира "Сън", цитиран от БГНЕС.

Ранди е частен пилот от почти 20 години. Той твърди, че напитките и храната могат да бъдат опасни за здравето, тъй като служителите по време на полет не спазват санитарните норми и правила.

Според него по-скоро трябва да обърнете внимание на чая и кафето. Водата, доставена на борда, се съхранява в резервоари. Те могат да бъдат замърсени. Джоунс отбелязва, че водата за пълнене на резервоара не се подлага на пречистване. Ако в града има нискокачествена питейна вода, тя ще бъде пита от пътниците на борда.

Думите на Ранди Джоунс потвърждава и Шрейя Парик, работещ като бордови персонал в пет различни авиокомпании. Той и колегите му предпочитат да донесат своя храна на самолета. Както отбелязва Парик, към храната се добавят подправки, соли и мазнини, които оказват неблагоприятно влияние върху организма.

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама