Уди Алън имал осемгодишна връзка с тийнейджърка модел

14:20, 18 дек 18 / Любопитно 25 435 Topnovini
1

Баби Кристина Енгелхард твърди, че е имала тайна връзка с режисьора Уди Алън, който вече бе обвинен от осиновената си дъщеря за сексуално насилие, съобщава Контакт мюзик. Енгелхард твърди, че тя е била на 16 г., когато е излизала с 41-годишния Алън.

Моделът твърди, че тя сама е направила първата крачка, като е на написала номера си на салфетка и му казала "След като ти си дал достатъчно автографи, заповядай моя".

Енгелхард разказва, че се е срещала с Алън в апартамента му на Пето авеню няколко пъти,докато те са били обвързани сексуално в следващите осем години. Тя твърди, че са се срещали повече от 100 пъти и също така, че той я е запознал с "две други красиви млади дами за тройка".

Четири години след започването на връзката им Алън я запознава с приятелката си Мия Фароу, което е разстроило Баби много, защото тя е смятала, че е партньорка на режисьора.
Но тя твърди, че е преживяла чувствата си на ревност към Фароу и дори се е сближила с нея.

Баби казва, че няма лоши чувства и към Алън. "Това не е с цел да го съсипя. Просто разказвам любовната си история. Това ме е направило човека, който съм днес. Не съжалявам за нищо", заяви Баби.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани