Наследството на дядо Дочо намира този, който най-много го заслужава в „Скъпи наследници“

16:40, 17 дек 18 / Любопитно 25 358 Topnovini
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20

Във финалната седмица на „Скъпи наследници“ феновете на мегапродукцията ще станат свидетели на съдбовните промени в живота на Дочеви и беловитчани. Неочаквани обрати, тежки признания, катарзис на героите и разплитане на всички тайни на поколенията ще бъдат гарнирани с хумор, мъдрост и неподправен ужас. В големия финал на 21 декември от 17:30 часа ще стане ясно при кого ще отиде наследството на дядо Дочо от над 1 милион евро и ще успее ли старецът да направи от роднините си отново семейство.

Диди ще се сдобие с наследник, а Иван, Любо, Васил и Чавдар ще реагират бурно на появата му. Зорица ще бъде плътно до младата майка, а присъствието й в селото може сериозно да разклати стабилната основа на Станислав. Междувременно Ани и бъдещия ветеринар ще започнат новия си живот в столицата, а Чочо ще поднесе чудесна новина на приятелите и слушателите си. Неочаквано за всички, Цветан ще се постарае да си върне любовта на селяните след изборите, а добрината му ще стигне чак до Поля.

Косьо и Иван ще продължат с плановете си да саботират Катерина и Станислав в последните дни от надпреварата за наследството. Идеите им ще варират от смехотворни до ужасяващи, а в изпълнението им ще се включат както невинни съучастници, така и търсещи отмъщение беловитчани.

Броени дни преди изтичането на годината на Дочеви в Бели Вит, Катерина и Борис ще направят равносметка на взаимоотношенията си. Сара ще направи крачка към сближаване с екстремния спортист, а той ще бъде сериозно притеснен за сделката с инвеститорите и бъдещето на родното си село. Поредният компромис, който трябва да направи ще го накара да се посъветва с близък човек и да вземе кардинално решение. Марин и Венета ще се опитат да открият формулата, за да бъдат щастливи с новите обстоятелства и кметския пост. Той ще бъде твърдо решен да разплете историята на починалия си брат Петър, а истината ще развенчае ореола на светеца.

Георги най-после ще се сдобие с така ценната за него земя на „Зелена могила“, а следващият му ход ще бъде да обсъди с новата кметица бъдещето на селото. Васил ще преосмисли работата си с бизнесмена, за да помисли за семейството си. Рая, от своя страна, ще се окаже по-благосклонна към майката на новото му дете, а Дочеви ще го съдят строго, но справедливо за постъпките.

Юлия ще получи видение с подробности за дядото на Чавдар – Благой, а полицаят ще се притесни за психическото й здраве. Баба Злата ще направи всичко, за да успокои него и дъщеря му за неизвестните, които ги очакват, дори с цената на собственото си страдание. В същото време полицаят ще се ангажира с издирване на изчезнал, разкриване на дълго пазена тайна и оневиняване на заподозрени без вина. А разкритията ще го накарат да се замисли за посоката на живота си и този на своите най-близки.

В стремежа си да се сближи още повече с Калин, Ани ще разкрие поредната му зловеща тайна. След ужаса си, тя ще се опита да се отдалечи от него, но той няма да позволи на „най-важния човек в живота“ да действа различно от „негова собственост“. Какво е бъдещето й според виденията на Юлия и ще има ли кой да я защити от поредния инцидент?

Дамите от „Зла жена“ ще подпишат поредната международна сделка за модната марка и ще се отдадат на заслужени празненства. Обиколката на нощните локали ще приеме нова форма и ще включи неочаквани доброжелатели. Купонът ще завърши с разочарования, предадено доверие, оценка на важните неща и най-голямото наказание за човек – да разбере, че всъщност не е толкова добър, колкото си е мислел.

Ключови думи

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани