Как да изберете коледен подарък с кауза?

18:20, 11 дек 18 / Любопитно 25 1558 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В очакване на Коледа пазаруването се превръща в истинска еуфория и често се случва да купум подаръците в последния момент, защото нямаме време или не сме открили нищо подходящо. Освен подаряването на скъпи вещи има нещо много по-удовлетворяващо и това е включването в благотворителна кампания. Така можем да помогнем на хора с увреждания или такива в тежко социално положение.

Заедно с приятелите ни от URBO ви препоръчваме няколко кампании, с които може да зарадвате себе и си хората, които имат нужда от надежда:

Коледни играчки от ОЛЕ МАЛЕ

Ако закупите украшение или друг предмет от ОЛЕ МАЛЕ, ще помогнете на майка на дете с увреждане. При покупката стойността на продукта отива директно при майката – вие заплащате както стойността му, така и доставката. Съшо така може да научите къде и кога може да намерите продуктите на марката или да дарите пари само с един клик на сайта на организацията: https://www.olemale.bg/


WWF кампания за опазване на дивата природа

Включете се в кампания на най-голямата природозащитна организация, която има развита дейност у нас. Парите, с които ще закупите тениска с логото на организацията ще будат пренасочени към природозащитни дейности като опазване на изчезващи растителни и животински видове. Със сигурност ще намерите подходящ подарък за себе си или близък, а и както казват от организацията „Празници винаги ще има, а от опит знаем, че пандата винаги разтуптява сърцата.

Може да ги откриете на адрес: https://shop.spasetedivatapriroda.bg

Коледни сувенири и украшения от „Онкоболни и приятели“

Сдружение “Онкоболни и приятели” организира работилници, които осигуряват арт терапия и работа на онкоболни жени, които не успяват да намерят друга работа поради заболяването си.

Можете да намерите сувенирите и продуктите, изработени от членовете на Сдружението от техния профил в Grabo.

Още идеи за подаръци вижте ТУК.

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама