Как да изберете коледен подарък с кауза?

18:20, 11 дек 18 / Любопитно 25 420 Topnovini
1

В очакване на Коледа пазаруването се превръща в истинска еуфория и често се случва да купум подаръците в последния момент, защото нямаме време или не сме открили нищо подходящо. Освен подаряването на скъпи вещи има нещо много по-удовлетворяващо и това е включването в благотворителна кампания. Така можем да помогнем на хора с увреждания или такива в тежко социално положение.

Заедно с приятелите ни от URBO ви препоръчваме няколко кампании, с които може да зарадвате себе и си хората, които имат нужда от надежда:

Коледни играчки от ОЛЕ МАЛЕ

Ако закупите украшение или друг предмет от ОЛЕ МАЛЕ, ще помогнете на майка на дете с увреждане. При покупката стойността на продукта отива директно при майката – вие заплащате както стойността му, така и доставката. Съшо така може да научите къде и кога може да намерите продуктите на марката или да дарите пари само с един клик на сайта на организацията: https://www.olemale.bg/


WWF кампания за опазване на дивата природа

Включете се в кампания на най-голямата природозащитна организация, която има развита дейност у нас. Парите, с които ще закупите тениска с логото на организацията ще будат пренасочени към природозащитни дейности като опазване на изчезващи растителни и животински видове. Със сигурност ще намерите подходящ подарък за себе си или близък, а и както казват от организацията „Празници винаги ще има, а от опит знаем, че пандата винаги разтуптява сърцата.

Може да ги откриете на адрес: https://shop.spasetedivatapriroda.bg

Коледни сувенири и украшения от „Онкоболни и приятели“

Сдружение “Онкоболни и приятели” организира работилници, които осигуряват арт терапия и работа на онкоболни жени, които не успяват да намерят друга работа поради заболяването си.

Можете да намерите сувенирите и продуктите, изработени от членовете на Сдружението от техния профил в Grabo.

Още идеи за подаръци вижте ТУК.

 

Ключови думи

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани