Червен хайвер, лосос риба и морски език, са само част от диетата на Горан Брегович за визитата му в Пловдив на 18 декември. Балканският изпълнител планира да остане по-дълго у нас този път, за да има време да разгледа старата част на града.
При предишните си гостувания създателят на „Бел дугме“ никога не е успявал да обиколи Античен Пловдив, въпреки че се слави с интереса си към историята. Този път музикантът е планирал по-голям престои около шоуто си в зала СИЛА, а организаторите на събитието АРТ БГ са му организирали панорамен тур, с който да го запознаят със старините.
Непосредствено преди концерта Брегович ще се придържа към средиземноморската си диета, а веднага след шоуто е поръчал за себе си и екипа десет бутилки шампанско Дом Периньон. „Ще се вдигне тост за балканската дружба, която доведе Брега в България и в забележителния Пловдив”, шегуват се колегите му.
Добави коментар