Поп-фолк певицата Анелия създава смут в „Скъпи наследници“ по bTV

16:40, 26 ное 18 / Любопитно 25 1957 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Тази седмица в епизодите на „Скъпи наследници“ зрителите ще разберат каква е ролята на Борис в плана на Калин за контраатака срещу Георги. Внучката на баба Сашка – Елена (в ролята – поп-фолк певицата Анелия) ще внесе смут сред жителите на Бели Вит с неочакваната си визита, а професионалният й успех в столицата ще накара Диди да преосмисли щастието от постиженията си на село.

Стриптизьорката Ники ще благодари на Ленин за защитата срещу индийския продуцент, а руснакът ще попадне в неочаквана ситуация, която заплашва не само психическия му баланс, но и сигурността му в Бели Вит. Чавдар ще подходи прагматично към връзката си с Диди, а тя ще сподели притесненията си от твърде спокойния и подреден живот с него. Фризьорката ще защити решението си пред Иван с аналогията в неговата любовна история със Снежана, а полицаят ще положи всички усилия да направи и нея и дъщерите си щастливи.

Близостта между Поля и Чочо ще създава все по-заплетени ситуации, които нямат правилен изход, а Венета ще направи следващата стъпка към затвърждаване на независимостта си като започне шофьорски курсове. Притеснен от неподозираните желания на жена си, Марин ще се постарае да обезпечи семейството финансово. Кандидат кметицата ще се опита да вразуми Борис и да спечели предимство пред Цветан, а Снежана – да помогне на Чочо и Любо да разработят новия си споретен бар.

Цветан ще предложи на Чочо план, който ще допринесе за развитието на клуба, селото, а и за спечелване на кандидат-кметската надпревара – да превърнат селото в спортен център на България. Изкушаващата оферта ще доведе до принципно противопоставяне с Боби и Любо, а честната дума на кметския наместник ще бъде придружена с обещанието за красиви момичета и пациенти на доц. Панова като първи клиенти. Васил също ще се изправи очи в очи с примамлива оферта. Георги ще се обърне към него с предложение да влезе в неговия отбор срещу сигурност за бъдещето. Наследникът ще се завърне в къщата на дядо си и ще опита да докаже на роднините си, че е поел по пътя на промяната.

Чавдар ще започне разследване с множество заподозрени, но накрая ще се окаже, че причината за престъплението е и повод за самопризнание. Междувременно, Ани ще опита да обърне опасните си игри с Калин в своя полза чрез събиране на компромати и изнудване. Поредната задкулисна игра на Цветан и Георги ще накара Иван да се замисли за неосъществените си мечти, а Катерина ще се потопи в спомени от минал живот. Междувременно, Косьо ще се заеме с патриотична инициатива, която да му гарантира победа на изборите – възстановка на гоолямото беловитско въстание.

Нора и Крум ще се върнат в Бели Вит точно на време, за да дадат безценни съвети на Косьо за ролята на зомби. Неизбежната среща със Станислав ще накара самотната майка да разбере, че синът й е достатъчно порастнал, за да се грижи за нея.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама