Изненади и извънредни ситуации в Къщата на Big Brother

17:10, 23 ное 18 / Любопитно 25 1222 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Напрежението в Къщата не спира да се покачва. Любовният триъгълник, който създаде Никита, продължава да се вихри, неразбирателството между Емануела и Цецо нараства, а Стоян изяви желание да напусне шоуто.

За екстравагантния артист приключението Big Brother: Most Wanted се оказва предизвикателство, което изпитва пределите на търпението и вярата му. Какво се случи в изповедалнята и какво решение ще вземе Биг Брадър r ще стане ясно довечера в 21:00 часа.

За Емануела и Цецo преживяването в Къщата се превръща в драматична случка, която ще остави отпечатък след себе си за дълго. Двамата така и не успяват да намерят пътя към приятелството си и то започва да изглежда все по-далечно. Как ще приеме гримьорът присъствието на Мартин в Къщата и как ще се развият взаимоотношенията между тях ще видим днес.

Седмичната мисия на „Уагабунга“ е към своя край и Биг Брадър ще постави последните две изпитания тази вечер. Те ще проверят до колко съквартирантите могат да използват силата на концентрацията и колко точно могат да издържат на мозъчната центрофуга.

Как се справиха с последните „Уагабунга“ изпитания и ще бъдат ли посветени в тайнството на религията Съквартирантите, ще разберем днес от 21:00 часа в петъчния епизод на Big Brother: Most Wanted.

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама