Футболният мениджър Митко Тимчев отпадна от „Фермата: Съединение“

14:30, 19 ное 18 / Любопитно 25 1390 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

След оспорван дуел в неделя вечер и разиграни пет битки на арената във „Фермата: Съединение“, 50-годишният футболен мениджър Митко Тимчев приключи участието си в шоуто. Той бе победен от емигранта в Анси, Франция, Симеон Томов, който за втори път извоюва възможността да се завърне триумфално в играта за 100 000 лева. 28-годишният Симеон е сред участниците с най-много опит в битките на арената, след като на старта на предаването той представлява отбора на емигрантите, а преди две седмици отстрани от шоуто „детето на фермата“ – Калоян Златилов.

Митко Тимчев беше изпратен на елиминационен дуел с травма на крака точно месец преди финала на „Фермата: Съединение“, когато участниците започнаха активно да градят своите индивидуални стратегии за завоюване на голямата награда. Той стана жертва на плана за победа на най-близкия си човек вътре – Роман Банев. С горчивина от предателството, но с огромно желание за победа и за връщане в шоуто, бившият десантчик от Вършец успя да поведе в резултата срещу Симеон след първите три игри. Митко, който в миналото си е бил и учител по история, и част от подземния свят, се оказа по-подготвен на въпросите от Алманаха и по-издръжлив в задържането на тежести. В последните две битки обаче, които носят и най-много точки, Митко се оказа доста по-бавен от опонента си. Именно привилегията да подреди точките в игрите помогна на Симеон да обърне резултата и да завърши дуела с 9:6 в своя полза.

По време на престоя си във „Фермата“ Митко успя да спечели доверието и сърцата на участниците и по тази причина по-голямата част от тях седнаха в неговия сектор на арената, за да го подкрепят. Така зад гърба на емигранта във Франция останаха само двама фермери – помакът Нури и емигрантката в Лондон – Росица. След загубата си, Митко не пропусна да благодари на екипа на предаването за дадената му възможност да бъде част от „Фермата: Съединение“ и потвърди думите си, че заради предателството на Роман с приятелството им е свършено.

В края на четвъртия мъжки дуел за сезона водещите Иван и Андрей поздравиха вокалиста на Д2 - Дидо и шампионката по лека атлетика Ваня Стамболова за това, че са най-дълго задържалите се в шоуто популярни личности от всички сезони на „Фермата“ до момента.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама