Подвижна месарница предлага стока с гарантирано качество на Женския пазар

15:18, 16 ное 18 / Любопитно 25 4915 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Женският пазар в София все повече се стреми към модернизиране, нов облик, пресни продукти и качество на услугите с цел осъвременяване на градското пространство.

През последните две години, освен като визия, пазарът се развива, предлагайки и продукти без компромис в качеството и подкрепа на българския производител. Най-старият пазар в София все повече придобива европейски облик, който залага на добри условия, качествени стоки и услуги.

От началото на септември месец 2018 г. Женският пазар предлага прясно охладено телешко месо, което идва директно от производителя. Месото е с български произход, идва от земеделско стопанство в с. Ковачица, община Лом, където се отглеждат над 1000 животни от специални месодайни породи.

В хладилния камион, разположен на пазара, може да бъде намерено разнообразно телешко, което се транжира на място. Редовните клиенти знаят, че всеки четвъртък от 10 до 18 часа камионът се разполага на Женския пазар.

Подвижната месарница може да бъде открита и на други пазари. Във вторник клиентите могат да закупят месо от пазара в кв. ‘‘Павлово‘‘, сряда- от пазара в ‘‘Драгалевци‘‘, в петък- от пазар ‘‘Ситняково‘‘, в събота- от ‘‘Димитър Петков‘‘ и в неделя от пазара в кв. ‘‘Слатина‘‘.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама