Разпъват палатки за феновете на Евровизия в Тел Авив

19:20, 15 ное 18 / Любопитно 25 364 Topnovini
1

Да превърнат свой парк в къмпингов лагер, където в палатки и каравани да бъдат настанявани феновете на Евровизия, пристигнали за финалите на конкурса в Тел Авив. Това обмислят от общината и туристическото министерство в Израел. 

Според плана, палатките и караваните ще бъдат едноместни, двуместни, ще има и такива, пригодени за цели семейства. В лагера ще има и отделни учреждения, които да служат като тоалетни, бани, перални и туристически центрове. Терен на къмпинга ще даде един от най-големите паркове в Тел Авив – HaYarkon.

Целта на изграждането на лагера е преодоляването на проблема с ниския капацитет на местните хотели, които трудно биха успели да дадат подслон на всички гости на Евровизия. Това доведе и до друг алтернативен план за настаняване. Той включва ангажирането на круизен кораб, който би побрал в себе си около 2000 посетители.

Следващото издание на песенния конкурс ще се проведе от 14 до 18 май в Тел Авив, след като миналата година в Португалия триумфира израелската певица Нета Барзилай. Припомняме, че България няма да се състезава в Евровизия през 2019 г., а като причина за това от БНТ посочиха липсата на достатъчно средства.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани

Анкета

Ще се възползвате ли от черния петък?

Всички анкети

Моля, изберете един от посочените отговори

Резултати 15 гласа

Гласуването за дадена анкета е възможно веднъж на всеки 24 часа.