Дочеви се изправят пред последното условие към наследството в „Скъпи наследници“

16:40, 12 ное 18 / Любопитно 25 1335 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Тази седмица в епизодите на „Скъпи наследници“ ще стане ясно какво е последното условие на бай Дочо към наследниците му в надпреварата за 1 млн. евро. Патриархът ще се постарае да ги сближи дотолкова, че тайни в това семейство да няма. Разбира се, Милица веднага ще започне да гради стратегии как да „излъже“ играта, а Венета ще изненада семейството си с поредната авантюра, в която ще се впусне след броени часове.

Цветан ще чуе от Чочо цялата истина за образа си на баща в неговото съзнание, а доц. Панова ще го посъветва да мине целия процес, защото еднократното действие няма да даде търсения резултат. Тя самата ще остане като попарена, когато разбере какъв всъщност е замисълът на Георги за санаториума в селото. Бизнесменът ще се постарае да потуши страстите около Ани като гарантира на селяните, че е уволнил Калин и той никога няма да припари към Бели Вит.

Косьо и Иван ще стартират подготовката за кандидат-кметската надпревара с изясняване на основния лозунг. Максимализмът на идеята за превръщането на селото в „ловен център на вселената“ ще притесни бившия полицай и той ще призове приятеля си да се разграничи от „простите политици“ като не дава неизпълними обещания. Бабите ще се вдигнат на стачка срещу Милица с искането за уважително отношение, фиксиран работен ден и повишаване на заплатата.

Искрата между Чавдар и Диди ще се разгаря все повече в мечтите и фантазиите, а колебанието на полицая ще го накара да поиска съвет от Ленин. Той самият също ще бъде изкушен от близостта на стриптизьорката Ники. Милица ще застане на пътя на любовта на Катя и Боби, а раждането на втория син на Георги ще направи бизнес дамата още по-арогантна и хаплива. Един спомен от миналото ще забърка Марин и Станислав в инцедент, който ще отключи любовта, морала, отговорността и честността на един от тях.

Поля ще обсъди с Катя редно ли е да простиш на човек, който те е изложил, отнел ти е работата и ти е разбил сърцето. След първия изпит за художествената академия Ани ще заяви на Иван, че според нея човек трябва да е егоист и да бъде първи приоритет за себе си, за да бъде щастлив. Не така мислят Борис, Любо и Чочо, докато планират как да покажат на беловитчани плановете на Георги за застрояване на селото.

Юлия ще се вдигне на бунт срещу баща си и неговата забрана да се вижда с баба Злата, а ходовете й ще направят впечатление на всички в селото. В основна тема ще се превърне и случай на паразитната болест трихинелоза, нейният източник и спирането на потенциална епидемия.

Междувременно, Диди ще получи невероятната възможност да получи съвети за своя влог и да участва във видео на своя идол inStanT. Той ще я накара да осъзнае отговорността, която носи за посланията си към подрастващите, а тя ще му подскаже, че миграцията към селото трябва да е придружена със сериозна доза въображение. Но добрите новини за фризьорката няма да спрат до тук! Предложение да напише книга ще взриви въображението й, а основните принципи на художественото слово и морала към музите й ще я накарат да се усъмни в себе си.

Стратегия на неудачниците ли е откровенността, трябва ли да се приближиш към смъртта, за да се „пресегнеш“ към мечтите си и от какво се страхуват най-много Дочеви? Каква е историята на зачеването на Ани, можеш ли да бъдеш щастлив ако правиш компромиси и трябва ли да показваш грешките си на другите? Подкрепата или истинта е по-ценна и ще успеят ли потомците да изпълнят условието на Дочо - всеки делник от 18:00 часа в „Скъпи наследници“.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама