Вокалистът на Godsmack разказва в книга за своя труден път към славата

19:00, 12 ное 18 / Любопитно 25 1295 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Почти година след като фронтменът на култовата група Godsmack Съли Ерна изнесе своя втори самостоятелен концерт в България и шест месеца преди концерта на бандата в София, на български излиза неговата мемоарна книга – "Пътищата, които избираме". Преводът е на журналиста Елена Розберг, а в изданието е включена специална допълнителна глава, написана за българските фенове.

В своята необикновена и болезнено откровена автобиография вокалистът на култовата рок група Godsmack Съли Ерна разказва за трудния път към славата, пълните зали и платинените албуми.

Той описва живота си преди Godsmack и пътя, който е трябвало да измине, за да се измъкне от един свят на насилие, наркотици, престъпност и алкохол. Тази книга е разказът на човек, правил много грешки през живота си – някои от които почти фатални.

„Пътищата, които избираме“ е посветена и на музиката – не само на техническата ѝ страна, но и на нейната чудодейна лечителна сила, на способността ѝ да измъква хората от гетото, от депресията, да ги връща към живота.

Съли Ерна описва трудното си израстване като музикант, многото провали с различни групи, предателствата в музикалната индустрия и начина, по който Godsmack са получили своя изключително рядък шанс да се измъкнат от локалната бостънска сцена.
„Пътищата, които избираме“ е едновременно книга за феновете на Съли Ерна и Godsmack, но и невероятна история сама по себе си – изпълнена с неочаквани обрати, невероятни, но съвсем действителни случки и екшън, достатъчен за няколко холивудски филма.

Вижте специалното обръщение на Съли към българските фенове.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама