Мъже увеличават тестисите си с филъри, има смъртен случай

19:30, 09 ное 18 / Любопитно 25 1620 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Суетни британци все по-често се подлагат на увеличение на тестисите с филъри, за да придобие половият им орган повнушителни размери, пише в. "Метро", цитиран от БТА.

Но ако процедурата не бъде извършена от професионалисти, тя крие големи рискове, като вече бе регистриран един смъртен случай на 28-годишен мъж.

В лекарската практика на д-р Джулио Гарафа, професор в лондонския Юнивърсити колидж, все повече се увеличават пациентите с желание за уголемяване на тестисите. Използват се традиционните филъри за даване на обем на устни и скули. Но в случая веществата се инжектират в месестата обвивка /lurica dartos/ под кожата на скротума. Процедурата беше рядка досега, но вече все повече клиники я предлагат.

По думите на д-р Джулио Гарафа принципът е същият като при уголемяване на пениса. Той предупреждава желаещите да се сдобият с по-обемни тестиси да се доверяват само на лицензирани лечебни заведения и да избягват услугите на самозванци. Понякога от срам пациентите загърбват практикуващите лекари и попадат в ръцете на шарлатани, които не спазват хигиенните условия и рискът е много голям. Освен това нелицензираните "козметици" не използват хиалуронова киселина, колаген или мастна тъкан от тялото на клиента за филъри, а най-екзотични заместители, като силикон, физиологичен разтвор, а понякога и лепило за гуми.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама