Приятелката на италианския вицепремиер му каза сбогом със селфи в леглото

12:20, 06 ное 18 / Любопитно 25 1477 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Връзката между италианския вицепремиер Матео Салвини и дългогодишната му приятелка, телевизионната водеща Елиза Изоарди бе възприемана от италианците като истинска сапунена опера. Нейният последен епизод настъпи, когато младата дама се сбогува със Салвини, публикувайки в Instagram селфи на двамата, направено докато те са били в леглото, предаде Ройтерс.

Разривът в отношенията на вицепремиера и телевизионната водеща беше днес сред водещите новини в италианските новинарски сайтове и телевизионни канали. Темата се нареди сред такива важни въпроси, като "войната на думи" между Рим и Брюксел заради италианския бюджет, както и новините за бурите, отнели живота на десетки хора в Италия в последния месец.

На снимката, качена от 35-годишната Изоарди в интернет, дамата позира будна в леглото, докато Салвини, както изглежда, дреме на рамото й. Бюстът на дамата е покрит с бяла кърпа, но гръдта на Салвини е гола. Под снимката дамата е написала: "Няма да ми липсва онова, което ние си дадохме взаимно, но ще ми липсва онова, което все още трябваше да си дадем един на друг. С огромно уважение към тази истинска любов, каквато беше нашата, ти казвам благодаря, Матео".

За последните три години, през които Салвини и Изоарди бяха заедно, те бяха често пъти на кориците на жълтите списания. Папараци следяха двойката по време на нейни пътешествия до Венеция или на плажовете на средиземноморски острови.

Салвини, който е и вътрешен министър и лидер на крайнодясната партия Лигата, беше на път за Гана, когато стана ясно, че е бил изоставен от Изоарди.

Миналия петък допитване показа, че повечето италианци гледат на Салвини като на действителен ръководител на правителството. Премиерът на Италия е в действителност Джузепе Конте.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама