Никол Кидман с отличие за цялостна кариера от Холивудските филмови награди

20:20, 05 ное 18 / Любопитно 25 1143 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Филмът "Черната пантера" спечели топ отличието на церемонията за Холивудските филмови награди, съобщи "Контактмюзик", цитиран от БТА. Никол Кидман, Глен Клоуз и Хю Джакман бяха сред отличените с награди на церемонията.

Кидман - звездата от филма "Големи малки лъжи", получи наградата за цялостна кариера. 51-годишната актриса заяви, че за нея този приз е изключително признание. Тя обаче увери, че не се е заела с актьорство, за да се стреми да получи награди. "Още от детството си исках да стана актриса. Всичко започна в училище, след това посещавах театрален институт и продължих по този път, който ме отведе до най-прекрасните места и ми даде толкова много", сподели Кидман.

Хю Джакман спечели наградата за най-добър актьор за "Водачът", а 71-годишната Глен Клоуз - наградата за най-добра актриса за "Съпругата".

В поддържащите актьорски категории отличия получиха Тимъти Шаламе за "Прекрасно момче" и Рейчъл Вайс за "Фаворитката".

Церемонията се състоя в "Бевърли Хилтън хотел" в Бевърли хилс. "Черната пантера" получи наградите за най-добър филм и за сценография.

Аманда Стенбърг, снимала се в "The Hate U Give", и звездата от "BlacKKKlansman" Джон Дейвид Уошингтън спечелиха награди в категориите за актьорски пробив.

Деймиън Шазел, заснел "Първият човек", получи отличието за най-добър режисьор, което му бе връчено от актьора Райън Гослинг.

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама