Съдът определя бъдещето на Христо Карагьозов в „Откраднат живот“

16:40, 05 ное 18 / Любопитно 25 1092 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Едни от най-разтърсващите епизоди на „Откраднат живот: Анатомия на гнева“ ще видят тази седмица зрителите на Нова телевизия.

Ще възтържествува ли правосъдието и истината за Христо Карагьозов ще стане ясно в предстоящите епизоди, които ще поставят героите на ръба на човешките възможности. Дългоочакваното събитие ще се превърне в истински ураган за сестра Райкова, доцент Банков и единственият свидетел по делото – Филип. Братът на починалото момче ще трябва да се изправи пред най-тежкото изпитание в живота си, а приятелите на Христо Карагьозов – да жертват всичко в името на истината. Пред морални дилеми ще се изправи и професор Цонев, който ще преживее сблъсъка на минало и настояще.

Шок от пагубно събитие ще връхлети една от любимите героини в сериала. Доктор Огнянова ще бъде жертва на обстоятелствата, а желанието й да окаже помощ, ще се превърне в неподозиран кошмар.

Какви ще бъдат щастливите развръзки и как ще се справят героите с едни от най-критичните ситуации в своя живот ще научите в новите епизоди на сериал от вторник до петък в 20:00 часа.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама