Ники Илиев пое вината за края на брака си със Саня

14:20, 05 ное 18 / Любопитно 25 1397 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Актьорът и режисьор Ники Илиев призна, че носи отговорност за раздялата със съпругата си Саня Борисова. Това призна самият той пред "Нова".

"Аз съм виновен по някакъв начин. Аз си поемам отговорността", заяви той и не пожела да коментира дали има нова жена до себе си.


Ники и Саня снимат заедно успешните български ленти "Чужденецът", "Нокаут или всичко, което тя написа" и "Живи легенди".

"Изпитвам уважение към нея, направихме 3 филма заедно, подкрепям я. Но причините, за това, че не сме заедно, са си между нас", каза Илиев за бившата си партньорка.


Той не е сигурен дали любовта е свършила и таи топли чувства към Саня:

"Не знам дали свърши любовта. Трудно е да различаваш професионалния и личния живот, когато работите заедно. Това понякога създава проблеми. Не знам кога е тръгнало началото на края. Искам тя да е щастлива, искам тя да е добре"

Слухове за раздялата на Ники и Саня се въртят в медийното пространство от дълго време, но актьорът призна официално за краха на брака им през август. Искрите между тях пламнаха по време на снимките на сериала "Забранена любов".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама