Дъщерите на Илияна и Наско Сиракови разказват за тежките моменти на фамилията в "Папараци"

17:00, 04 ное 18 / Любопитно 25 1301 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Дъщерите на Илияна и Наско Сиракови са специални гости на Венета Райкова тази неделя в „Папараци“. Славея и Виолета разказват за тежките моменти на фамилията. Споделят, че към тях винаги е имало голямо внимание, заради успехите на мама и татко, но това никога не им е тежало, нито пречило. И двамата ни пазиха и ни възпитаваха, както всеки един друг родител, допълват сестрите.

По думите им родителите им никога не са ги карали да станат спортисти като тях, а освен като родители, ги приемат и за техни приятели, с които могат да се забавляват и да се смеят.

Другото голямо интервю в „Папараци“ е с модела Кристин Илиева, която пострада в катастрофата с певицата Дивна. „Научих се да бъда търпелива. Когато ти се случи подобно изпитание или се предаваш или се бориш. Аз реших да се боря, споделя красавицата. Искам да живея, да тичам да танцувам, да пътувам. Нямаше как да се предам. Девет месеца се боря и това е моето всекидневие. Искам да давам сила и на други хора изпаднали в подобна ситуация. Катастрофата ме направи по-добър човек“.

Телевизионният таблоид тръгва и по следите на Део и бременната му съпруга Марияна, Райна и новия й приятел и Рут Колева от Китай.

В „Талантите на звездите“, новата рубрика на „Папараци“ , разркрива необичайните способности на Меглена Каканашева да смята 3,4 и 5-цифрени числа наум, да помни страници наизуст и да чете текст на обратно.

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама