Стефани Кочева разказва за травмите на тялото и сърцето в „Скъпи наследници“

10:00, 04 ное 18 / Любопитно 25 2321 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Актрисата, любител на екстремните преживявания и винаги влюбен в живота човек – красивата Стефания Кочева, позната на зрителите на bTV като Зорица от „Скъпи наследници“, ще гостува в рубриката на Юлиян Петров в радио N-JOY  понеделник и четвъртък от 17:30 часа.

Слушателите ще чуят мнението на екранната лекарка, владееща и методите на нетрадиционната медицина, за травмите на тялото и сърцето.
Пред своя колега и приятел Юлиян Петров, Стефания ще сподели кои са били сродните й души на снимачната площадка, какво е общото между нея и персонажа, в който се превъплъщава и защо любовните сцени представляват най-голяма трудност за нея.

Двамата ще обсъдят личностите, способни да се докоснат до всеки и да променят съдбата му, мъдростта, която причинява страдание на притежателя си и колебанието между разума и сърцето. Тя ще разкаже пред слушателите на радио N-JOY как е преживяла същността на авантюристка, отдала се на благотворителни мисии, може ли самата тя да е в постоянно движение и как се излиза от ситуация на любовен триъгълник.

Какво раждане ще предпочете Диди – в болница или в домашни условия, каква своя тайна ще сподели баба Злата с Дочеви и какви качества са необходими, за да станеш кмет на Бели Вит, зрителите ще видят в новите епизоди на „Скъпи наследници“ - всеки делничен ден от 18:00 часа по bTV и до седем дни след ефир на btvplus.bg.

За какво мечтая Стефания Кочева в личен и професионален план, има ли човек до себе си и оправдание за всичко ли е истинската любов – в понеделник и четвъртък от 17:30 часа по радио N-JOY.

Всеки понеделник и четвъртък от 17:30 часа в ефира на N-JOY Юлиян Петров ще представя на радиослушателите актуалните теми от делничната мегапродукция в коментарен формат. Заедно със свои колеги от „Скъпи наследници“ и специални гости, той ще обсъжда горещите теми от нашето ежедневие, актуалните социални въпроси и вечните дилеми, които преобръщат съдбите на десетките колоритни персонажи на телевизионната поредица.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама