Фокусник от Walt Disney отваря училище за магьосници във Варна

19:00, 30 окт 18 / Любопитно 25 1609 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Фокусник от Walt Disney пристига във Варна за Хелоуин! Д-р Джакел ще отвори вратите на своето Училище за магьосници на 31 октомври във Varna Mall. Заедно с него участниците в Градския Хелоуин парад в търговския център ще търсят изгубени предмети, намерени чужди вещи и ще разкриват сложни „вампирски“ загадки.

Традиционният маскарад, който всяка година събира малки и големи почитатели на хоръра,  ще започне точно в 18:00 часа под ръководството на „главните вампири“ - актьори от Кукления театър в морската столица. Зомбита, феи и принцеси, приказни и филмови герои, без ограничение на възрастта и персонажите, в които са се превъплътили, ще дефилират в празничното шествие в централното фоайе на Varna Mall.

Организаторите отново са подготвили за празника атрактивна програма. Освен главна роля в забавните вълшебства на Д-р Джекил, участниците в парада ще могат да си направят безплатно хорър снимка с първото във Варна Magic Mirror. Гостите на тържеството ще се насладят и на танцовите умения на малките балеринки от школата към Общинския детски комплекс „Вива денс“.

Много награди очакват участниците в конкурсите за най-страховит костюм, най-добре изработен фенер от тиква, най-млад участник и много други категории. Всички, които се включат в Хелоуин парада, ще получат лакомства - вкусни желирани бонбони Жели Фън от „Захарни заводи“ и най-страхотните близалки в света Chupa Chups. А за победителите в конкурсите обектите в търговско-развлекателния център са предоставили специални награди.

В помощ на всички, които искат да впечатлят журито със смразяващ външен вид, непосредствено преди парада – от 14:00 до 18:00 часа на 31 октомври, талантливите студенти по мода и моден мениджмънт от ВСУ „Черноризец Храбър“ и ученици от Професионалната гимназия по текстил и моден дизайн ще гримират безплатно всички кандидати да се включат в карнавалното дефиле.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама