Двама приятели се изправят на дуел във „Фермата“

15:00, 26 окт 18 / Любопитно 25 1071 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Симеон и Калоян, двама от най-близките приятели сред участниците в четвърти сезон на „Фермата“, ще се изправят един срещу друг на Арената за дуели в неделя от 20.00 ч. по bTV. Емигрантът във Франция Симеон Томов избра да се бори за оставането си в шоуто срещу най-близкия си човек в стопанството – 21-годишния Калоян Златилов, който е прекарал по-голяма част от живота си в САЩ, но не е забравил корените си.

До втория мъжки дуел за сезона се стигна след като екипът на „Фермата“ взе решение тази седмица дамите да бъдат имунизирани от ратайство и дуели, тъй като поредицата от женски сблъсъци на Арената наруши силно баланса между половете в риалитито. Така „фермерът на седмицата“ Александър определи за ратаи младите емигранти Симеон и Калоян, които имаха правото да се посочат и за опоненти в предстоящия дуел. Както мнозина участници предположиха, 28-годишният Симеон избра именно най-добрия си приятел за противник на Арената във „Фермата“ в неделя. „Смятам го за по-преодолим противник от всички останали. Не го смятам за лесен, но мисля, че другите мъже са по-силни“, аргументира се Симеон. Вместо да се засегне, Калоян прие избора му с чест и благодарност, като шанс да докаже възможностите си. Решението на Симеон обаче ядоса част от фермерите и повечето декларираха, че в неделя ще застанат на страната на „детето на фермата“, както често наричат Калоян.

Темата за "Съединението", която е и мото на четвърти сезон на „Фермата“, показа как „тукашни“ и емигранти могат да заживеят заедно, но и стана пример за обединението на нацията и рода, като успя да събере и помири баща и син чрез шоуто. Преди седем седмици 29-годишният IT търговец от Пазарджик Георги Янков влезе във „Фермата“ с открит гняв към баща си, който преди 15 години напуска България и сина си. В четвъртък Георги получи шанс да застане лице в лице с отдавна емигриралия си баща, да изплаче болката си и да чуе дълго чаканото обяснение защо е бил изоставен от него. Благодарение на предаването, след близо година, в която не си говорят, един баща получи прошка от сина си и обеща да се завърне в България, за да опитат заедно да съберат семейството си в родината. „Искам да направим нещо заедно. Затова се боря за голямата награда – за да върна поне двама членове на семейството ми в България“, обясни през сълзи Георги. Мъжката среща провокира водещия Андрей също да признае, че е имало време, в което се е сравнявал със собствения си баща, което макар и полезно, му е донесло много мъка и тъга.

Емоциите във „Фермата“ продължават и в петък вечер от 21.00 ч. по bTV, когато Симо и Калата ще разберат пред какви изпитания ще бъдат изправени на Арената, а останалите фермери ще получат оценка за изпълнението на седмичните си задачи.

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама