Първо в ТОПНОВИНИ: Вижте коя родна звезда очаква дете!

19:23, 25 окт 18 / Любопитно 25 1810 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

След като ТОПНОВИНИ първи съобщи, че Орлин Павлов ще стане баща в началото на следващата година, време е да разкрием и коя друга българска звезда е научила благата вест, че ще има дете.

Достоверни източници твърдят, че през 2019-а с наследник ще се сдобие и певицата Поли Генова. Засега съдията от "Гласът на България" упорито крие новината, както и повече информация за бащата на детето. Светските издания отдавна твърдят, че Генова има връзка с чужденец. Певицата обаче не е потвърдила или отрекла. Звездата отказва да говори за личния си живот след като излезе на показ връзката й с Вернер Москов.

Все още не е ясно и дали бременността няма да попречи на Генова да участва в нов сезон на популярното музикално риалити. В последните епизоди на "Скъпи наследници" пък приключи и сюжетната линия, в която един от героите имаше връзка с певицата.

До момента не е ясно в кой месец е Поли Генова, както и какъв е полът на бебето.

Новината за бременността на звездата донякъде не е изненадваща, тъй като Поли Генова бе един от посланиците на кампанията за повишаване на раждаемостта "Направи го за България" на Движение за национална кауза.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама