Владов и Мазов в битка за сърцето на Хинова в „Откраднат живот“

16:40, 25 окт 18 / Любопитно 25 929 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Любовният триъгълник Мазов – Хинова – Владов става все по-сложен и заплетен в “Откраднат живот: Анатомия на гнева”.

В новия епизод тази вечер Мазов отправя поредна провокация към своя опонент и то в операционната, а страстта между Лора и Владов достига до нов емоционален връх. Готови ли са двамата да прекрачат “забранената граница“ и какво ще им струва това ще разберем в 20:00 часа.

Банков продължава да е в центъра на събитията, а появата му в болницата – целият в синини след сбиването с Христо, отново всява смут сред лекарите. Истина от миналото на Христо, която излиза наяве, откровено ще го подразни и той ще потърси сметка на Банков.

Албена решава да разкрие за изневярата си на Тони. Как това ще се отрази на сложните им взаимоотношения и дали ще доведе до окончателният край на тяхната история, или двамата все още имат шанс да продължат заедно?

Кая е все по-объркана и раздвоена в чувствата си между Банков и Христо. Любовните й дилеми обаче съвсем не са единствената й грижа. Ново изпитание очаква Кая в предстоящия епизод на сериала тази вечер. Майка й се появява в болницата, но незабелязана от никого изчезва. Кая изпада в паника, но я открива на абсолютно неочаквано място - в кабинета на директора. Таен благодетел ще й помогне в грижите за майка й, но дали зад този благороден жест не се крие нещо повече от “грижа“.


Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама