Топ шест на актуалните цветове в интериора

10:30, 27 окт 18 / Любопитно 25 2597 Шрифт:
Автор:

Специалисти от групата D.Signers разкриват какви са актуалните тенденци в интериора за 2018 година, идеи за това как да се възползвате максимално от всеки цвят и как да го включите във вашия хол, кухня, баня, легло, стая, стена и др. Станете експерт след няколко минути гледане на този видеоклип.

1. Сиво и жълто
Това е перфектна комбинация в модерния интериор. Ползвайте стена в жълто или акценти в този нюанс за да придадете топлина на помещението.

2. Червено
Това е цветът на силата и енергията. Използвайте този цвят като акцент за да придадете уверен стил. Това ще добави доза топлина или драматизъм дори и в най-скучната стая. Задължително го съчетайте с неутрални тонове. Червеното също позволява безброй отенъци: традиционно, модерно, състарено или керемидено.

3. Синьо
Определено това е цветът на въображението и свободата.
Никога няма да сгрешите ако заложите на него. Синьото остава усещане за свежест и светлина. Може смело да го ползвате във всичко: стени или мебели
Съчетано със златно, придава допълнителна елегантност.

4. Зелено
Този цвят се свързва с хармонията. Земният или маслинов нюанс е един от най-любимите за специалистите в интериорния дизайн и перфектен фон за всяко помещение.

5. Оранж
Цвят, даващ динамика и енергия. В същото време носещ и топлина. Идеален е за модерен и ефектен акцент. Определено стои изискано в съчетание със земни тонове като кафяво, бежаво или сиво. Внимателно ползвайте този цвят, тъй като сам по себе си е силен и задължаващ.

6. Пастелно розаво
Още един цвят, който се свързва с хармонията. Пастелното или състарено розаво не излиза от мода и тази година. Много е важно правилното съчетаване на допълнителните цветове с него. Ползвайте меко розаво в съчетание с тъмно синьо, сиво или черно. Това ще направи така, че розавото да изпъкне, без да се натрапва и да е в повече.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама