Кубрат Пулев: Излизам за победа, но не преживявам трудно загубите

09:57, 25 окт 18 / Спорт 25 8218 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Кубрат Пулев излиза за победа пред родна публика в събота. В студиото на NOVA той сподели подготовката си за мача с Хюи Фюри.

"Времето по време на боксов мач тече по коренно различен начин. Това е един от най-тежките спортове, въпреки че има предпазни средства. Човекът срещу теб определя в голяма степен дали ще успееш да си починеш", коментира Кобрата.

"Важно е да си концентриран и целенасочен в това, което правиш. Когато излезеш на ринга трябва да си балансиран", категоричен е Пулев.

Бокьорът каза, че по погледа на противника може да се прочете дали той изпитва страх или притеснение. Той сподели, че никога не е преживявал трудно загубите, защото те са част от спорта. Няма спортист, който да не е губил. По негови думи от загубата се учи повече, отколкото от победата.

"Хюи Фюри е сериозен противник. Той се е приготвил много добре и идва с голям екип. Негов треньор е баща му. Смятам, че той е много голяма личност. Значителна част от публиката ще го подкрепя. В залата определено ще бъде интересно", каза още Кобрата.

Пулев сподели, че неговия баща също е огромна движеща сила в живота му.

Боксовата галавечер на 27 октомври ще включва 10 двубоя и у нас.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама